Mostar polumaraton 2021: 100 polumaratonaca Sanus Motus od osnivanja škole trčanja; Zoe Hamel ostvarila vrhunski rezultat, vrijedan postolja

Mostar polumaraton 2021: 100 polumaratonaca Sanus Motus od osnivanja škole trčanja; Zoe Hamel ostvarila vrhunski rezultat, vrijedan postolja

23. 03. 2021. u 02:22

U Mostaru je protekle subote održan peti po redu Mostarski polumaraton.
U muškoj konkurenciji pobjednik je ove godine bio Ognjen Stojanović iz Trkačkog kluba Beograd,
a u ženskoj je slavila Zagrepčanka Ana Štefulj iz AK Sljeme.
Na ovogodišnjem polumaratonu sudjelovalo ukupno 666 trkača, te nešto preko 400 u humanitarnoj utrci na 4 km.
Najveći broj trkača došao je iz cijele BiH, a bilo je dosta trkača iz regije te nekolicina trkača iz ostalih europskih zemalja.
Iza pobjednika u muškoj konkurenciji, Ognjena Stojanovića, drugo mjesto zauzeo je njegov beogradski kolega Milan Mitrović,
a treći je bio prošlogodišnji pobjednik, Zagrepčanin Ivan Dračar.
U ženskoj konkurenciji, Ana Štefulj je slavila pobjedu te oborila i osobni rekord, drugo mjesto zauzela je Olivera Jevtić (Užice, Srbija), a treće Zoe Hamel (Sanus Motus Mostar, UWC Mostar).
Ovim putem želimo još jednom čestitati našoj Zoe Hammel, koja od dolaska u Mostar podržava našu školu trčanja i nastupa pod okriljem Sanus Motus Mostar. Podjetimo kako je i ranije ostvarila sjajan rezultat s postoljem na polumaratonu u Metkoviću te na nekoliko trail utrka u BiH.

Zoe postolje

Ovim ciklusom i mostarskim polumaratonom u školi trčanja Sanus Motus Mostar prešli smo brojku od 100 „školovanih“ polumaratonaca.
Ponosni smo na ovu činjenicu, obzirom kako je razvoj škole trčanja Sanus Motus Mostar bio progresivan i kontinuiran posljednje tri godine.
Ponosni smo i na činjenicu kako su svi polaznici škole trčanja zadovoljni odnosom trenerskog i ostalog dijela tima koji surađuje na programu.
Ono što možemo obećati su i daljnji progresivni napredak u svakoj sljedećoj godini.